Сельскохозяйственный производственный кооператив "Обухово"
производственная лаборатория мясоцеха
Стан рэестравага запісу Адменена
- Дата рэгістрацыі атэстата
- Sep 30, 2002
- Даты пачатку і завяршэнні цыкла акрэдытацыі
-
Sep 30, 2002 - Sep 30, 2011
-
Абазначэнне асноватворнага стандарту:
-
Стан:Адменены в связи с окончанием срока действия аттестата аккредитации
-
Дата змены статусу:Jan 23, 2012
Юрыдычная асоба
- Поўнае найменне
- Сельскохозяйственный производственный кооператив "Обухово"
- Ведамасная падпарадкаванасць
-
- Адрас месцазнаходжання
- 231766, Гродненский р-н, Гродненский район, д. Квасовка
- Рэгістрацыйны нумар у Адзіным дзяржаўным рэгістры юрыдычных асоб і індывідуальных прадпрымальнікаў
- Дата дзяржаўнай рэгістрацыі
- (not set)
- Пасада кіраўніка
- Прозвішча, імя кіраўніка
- Сенько И.П.
- Тэлефон
- (8-0152) 77-12-41
- Факс
- E-mail
Структурнае падраздзяленне юрыдычнай асобы
- Поўнае найменне
- производственная лаборатория мясоцеха
- Адрас месцазнаходжання
- 231766, Гродненский р-н, Гродненский район, д. Квасовка
- Пасада кіраўніка
- Прозвішча, імя кіраўніка
- Фабиянская С.А.
- Тэлефон
- (8-0152) 77-12-41
- Факс
- E-mail
Адрас месца ажыццяўлення дзейнасці ў галіне акрэдытацыі
231766, Гродненский р-н, Гродненский район, д. Квасовка
Уліковы нумар плацельшчыка або іншы аналагічны нумар, прысвоены ў замежнай дзяржаве, рэзідэнтам якой з’яўляецца акрэдытаваная замежная юрыдычная асоба
Не задано
Рашэнні тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі па дадзеным атэстаце, прынятыя на працягу яго цыкла акрэдытацыі:
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі № ад Nov 30, 2010
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі № ад Oct 31, 2008
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі № ад Sep 30, 2005
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі № ад Sep 30, 2002
Дата апошняй змены рэестравага запісу: Jan 23, 2012
- Поўная вобласць акрэдытацыі
-
(ОА2519_21.11.2008.doc)
- Кароткая вобласць акрэдытацыі
-
Колбасы вареные, сосиски и сардельки, колбасы полукопченые и варено-копченые, продукты из свинины копчено-вареные, полуфабрикаты мясные, колбасы сырые, сырье: мясо свинины, мясо говядины, продукты из шпика, мясо-телятина в тушах и полутушах, субпродукты охлажденные обработанные, жир-сырец свиной охлажденный, полуфабрикаты мясные натуральные, специи: перец, орех, кориандр, сахар-песок, молоко сухое, порошок яичный, мука пшеничная, чеснок, соль поваренная, пищевая йодированная (пленка целлюлозная, шпагат из лубяных волокон, натрий азотистокислый)