Общество с ограниченной ответственностью "ПромитасТрейд"
производственная лаборатория
Стан рэестравага запісу Сапраўдна
- Даты пачатку і завяршэнні цыкла акрэдытацыі
-
Oct 8, 2021 - Oct 8, 2026
-
Абазначэнне асноватворнага стандарту:ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Інфармацыя аб правядзенні работ па ацэнцы кампетэнтнасці
- Выгляд работы
- Повторная аккредитация
- Плануемая дата выканання работ
- Jul 25, 2026
Юрыдычная асоба
- Поўнае найменне
- Общество с ограниченной ответственностью "ПромитасТрейд"
- Кароткае найменне
- ООО "ПромитасТрейд"
- Ведамасная падпарадкаванасць
-
Группировки субъектов, не относящихся к органам государственной власти и управления / Юридические лица без ведомственной подчиненности (кроме общественных, религиозных организаций (объединений), республиканских государственно-общественных объединений)
- Адрас месцазнаходжання
- здание МПЦ №32098 литер А 1-2/К, каб. 102, 223039, д. Таборы, с/с Хатежинский, Минский район, Минская область
- Рэгістрацыйны нумар у Адзіным дзяржаўным рэгістры юрыдычных асоб і індывідуальных прадпрымальнікаў
- 692148429
- Дата дзяржаўнай рэгістрацыі
- 11.10.2019
- Пасада кіраўніка
- Директор
- Прозвішча, імя кіраўніка
- Цубиков Антон Васильевич
- Тэлефон
- -
- Факс
- -
- E-mail
- lab.promitas@mail.ru
Структурнае падраздзяленне юрыдычнай асобы
- Поўнае найменне
- производственная лаборатория
- Адрас месцазнаходжання
- здание МПЦ, 223039, д. Таборы, с/с Хатежинский, Минский район, Минская область
- Пасада кіраўніка
- Заведующий лабораторией
- Прозвішча, імя кіраўніка
- Мирукович Светлана Михайловна
- Тэлефон
- 375296316567
- Факс
- -
- E-mail
- lab.promitas@mail.ru
Адрас месца ажыццяўлення дзейнасці ў галіне акрэдытацыі
здание МПЦ, 223039, д. Таборы, с/с Хатежинский, Минский район, Минская область
Уліковы нумар плацельшчыка або іншы аналагічны нумар, прысвоены ў замежнай дзяржаве, рэзідэнтам якой з’яўляецца акрэдытаваная замежная юрыдычная асоба
692148429
Рашэнні тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі па дадзеным атэстаце, прынятыя на працягу яго цыкла акрэдытацыі:
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1953 ад Oct 10, 2025
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1905 ад Jun 27, 2025
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1905 ад Jun 27, 2025
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1895 ад Jun 6, 2025
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1895 ад Jun 6, 2025
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1869 ад Apr 11, 2025
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1869 ад Apr 11, 2025
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1726 ад Jul 19, 2024
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1676 ад Apr 19, 2024
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1676 ад Apr 19, 2024
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1676 ад Apr 19, 2024
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1591 ад Nov 20, 2023
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1591 ад Nov 20, 2023
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1211 ад Jul 22, 2022
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1211 ад Jul 22, 2022
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1211 ад Jul 22, 2022
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1156 ад May 20, 2022
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1156 ад May 20, 2022
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1034 ад Oct 8, 2021
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1034 ад Oct 8, 2021
Дата апошняй змены рэестравага запісу: Jun 27, 2025
- Поўная вобласць акрэдытацыі
-
Приложение №1, редакция 03 от 06 июня 2025 года
(2.5325+.docx)
- Кароткая вобласць акрэдытацыі
-
Изделия колбасные. Продукты мясные из говядины. Продукты мясные из свинины. Продукты варено-копченые из мяса. Продукты из шпика. Полуфабрикаты мясные рубленые. Полуфабрикаты мясные быстрого приготовления. Мясо (свинина, говядина, конина). Продукты убоя подозрительные по инфекционным заболеваниям. Субпродукты убойных животных. Кровь пищевая. Мясо охлажденное.
- Поўная вобласць акрэдытацыі
-
Приложение №2, редакция 04 от 27.06.2025 (2.5325+.docx)
- Кароткая вобласць акрэдытацыі
-
ТР ТС 021/2011 «О безопасности пищевой продукции».Колбасные изделия и продукты из мяса; Мясо свежее, охлажденное, замороженное, полуфабрикаты, субпродукты; ТР ТС 034/2013 «О безопасности мяса и мясной продукции».Колбасное изделие из термическиобработанных ингредиентов; Колбасные изделия и продукты из мяса; Колбасные изделия мясные (мясосодержащие). Продукты из мяса мясные (мясосодержащие); Мясо парное, охлажденное и замороженное. Полуфабрикаты охлажденные, замороженные; Мясо свежее, охлажденное, замороженное, полуфабрикаты, субпродукты; Субпродукты охлажденные и замороженные. Кровь и продукты ее переработки (все виды продуктивных животных).; Шпик свиной, охлажденный, замороженный и продукты из него.