Открытое акционерное общество "Дятловский сыродельный завод"
производственная лаборатория
Стан рэестравага запісу Адменена
- Дата рэгістрацыі атэстата
- Oct 30, 1998
- Даты пачатку і завяршэнні цыкла акрэдытацыі
-
Oct 31, 2015 - Oct 31, 2020
-
Абазначэнне асноватворнага стандарту:СТБ ИСО/МЭК 17025-2007 (ISO/IEC 17025:2005)
-
Стан:Адменены в связи с реорганизацией юридического лица
-
Дата змены статусу:Jan 25, 2020
Юрыдычная асоба
- Поўнае найменне
- Открытое акционерное общество "Дятловский сыродельный завод"
- Кароткае найменне
- ОАО "Дятловский сыродельный завод"
- Ведамасная падпарадкаванасць
-
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
- Адрас месцазнаходжання
- ул. Октябрьская, 105, 500055917, г. Дятлово, Дятловский район, Гродненская область
- Рэгістрацыйны нумар у Адзіным дзяржаўным рэгістры юрыдычных асоб і індывідуальных прадпрымальнікаў
- 500055917
- Дата дзяржаўнай рэгістрацыі
- 28.01.1992
- Пасада кіраўніка
- И.О. Директора
- Прозвішча, імя кіраўніка
- Болтик Ольга Александровна
- Тэлефон
- 375156369632
- Факс
- 375156322833
- E-mail
- cheeland@mail.ru
Структурнае падраздзяленне юрыдычнай асобы
- Поўнае найменне
- производственная лаборатория
- Адрас месцазнаходжання
- ул. Октябрьская, 105, 231471, Гродненская область, г. Дятлово
- Пасада кіраўніка
- Прозвішча, імя кіраўніка
- Новицкая Марина Алексеевна
- Тэлефон
- 375156322833
- Факс
- 375156322833
- E-mail
- lab_cheeseland@mail.ru
Адрас месца ажыццяўлення дзейнасці ў галіне акрэдытацыі
ул. Октябрьская, 105, 231471, Гродненская область, г. Дятлово
Уліковы нумар плацельшчыка або іншы аналагічны нумар, прысвоены ў замежнай дзяржаве, рэзідэнтам якой з’яўляецца акрэдытаваная замежная юрыдычная асоба
500055917
Рашэнні тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі па дадзеным атэстаце, прынятыя на працягу яго цыкла акрэдытацыі:
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №749 ад Jan 24, 2020
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №547 ад Aug 28, 2018
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №547 ад Aug 28, 2018
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №476 ад Jan 12, 2018
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №440 ад Sep 11, 2017
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №440 ад Sep 11, 2017
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №440 ад Sep 11, 2017
Дата апошняй змены рэестравага запісу: Jan 24, 2020
- Поўная вобласць акрэдытацыі
-
Приложение №1 Редакция 02 от 11.09.2017 (2.1584пр1ред02.doc)
- Кароткая вобласць акрэдытацыі
-
Сырье: Молоко коровье. Сырье: Молоко коровье. Масло коровье сладкосливочное несоленое. Масло коровье сладкосливочное несоленое. Сыры плавленые. Сыры. Сыворотка молочная концентрированная. Творог. Сыры мягкие. «Рикотта». «CAPRISI ELITI». «Адыгейский оригинальный». Продукт альбуминный. Молоко коровье (сырье) и молочная продукция, прочие продукты питания. Объекты внешней среды.