Совместное общество с ограниченной ответственностью "Ингман мороженое"
производственная лаборатория
Стан рэестравага запісу Сапраўдна
- Дата рэгістрацыі атэстата
- Jan 23, 1998
- Даты пачатку і завяршэнні цыкла акрэдытацыі
-
Feb 18, 2021 - Feb 18, 2026
-
Абазначэнне асноватворнага стандарту:ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Інфармацыя аб правядзенні работ па ацэнцы кампетэнтнасці
- Выгляд работы
- Повторная аккредитация
- Плануемая дата выканання работ
- Dec 4, 2025
Юрыдычная асоба
- Поўнае найменне
- Совместное общество с ограниченной ответственностью "Ингман мороженое"
- Кароткае найменне
- СООО "Ингман мороженое"
- Ведамасная падпарадкаванасць
-
Группировки субъектов, не относящихся к органам государственной власти и управления / Юридические лица без ведомственной подчиненности (кроме общественных, религиозных организаций (объединений), республиканских государственно-общественных объединений)
- Адрас месцазнаходжання
- ул. Университетская, 3, 246028, г. Гомель, Гомельская область
- Рэгістрацыйны нумар у Адзіным дзяржаўным рэгістры юрыдычных асоб і індывідуальных прадпрымальнікаў
- 490419896
- Дата дзяржаўнай рэгістрацыі
- 09.09.2005
- Пасада кіраўніка
- Директор
- Прозвішча, імя кіраўніка
- Уваров Иван Анатольевич
- Тэлефон
- 375232333428
- Факс
- 375232333428
- E-mail
- center@igman.by
Структурнае падраздзяленне юрыдычнай асобы
- Поўнае найменне
- производственная лаборатория
- Адрас месцазнаходжання
- ул. Университетская, 3, 246028, г. Гомель, Гомельская область
- Пасада кіраўніка
- Начальник производственной лаборатории
- Прозвішча, імя кіраўніка
- Филончик Татьяна Александровна
- Тэлефон
- 375445192888
- Факс
- 375232333428
- E-mail
- natalya.sulkovskaya@lateo.ru
Адрас месца ажыццяўлення дзейнасці ў галіне акрэдытацыі
ул. Университетская, 3, 246028, г. Гомель, Гомельская область
Уліковы нумар плацельшчыка або іншы аналагічны нумар, прысвоены ў замежнай дзяржаве, рэзідэнтам якой з’яўляецца акрэдытаваная замежная юрыдычная асоба
490419896
Рашэнні тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі па дадзеным атэстаце, прынятыя на працягу яго цыкла акрэдытацыі:
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1741 ад Aug 9, 2024
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1692 ад May 17, 2024
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1633 ад Jan 31, 2024
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1633 ад Jan 31, 2024
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1633 ад Jan 31, 2024
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1633 ад Jan 31, 2024
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1299 ад Nov 11, 2022
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1274 ад Oct 14, 2022
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1274 ад Oct 14, 2022
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1149 ад May 6, 2022
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1149 ад May 6, 2022
-
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1149 ад May 6, 2022
Дата апошняй змены рэестравага запісу: Aug 9, 2024
- Поўная вобласць акрэдытацыі
-
Приложение №1, редакция 04 от 31.01.2024 (2.1389 Пр1ред04 от 31.01.2024.docx)
- Кароткая вобласць акрэдытацыі
-
Сливки питьевые, сливки-сырьё. Масло из коровьего молока. Молоко сухое. Мороженое. Глазурь жировая. Молоко цельное сгущенное с сахаром. Какао-порошок. Сахар-песок. Вода питьевая. Продукты питания: молоко и цельномолочная продукция, масло коровье,молоко сгущенное, консервированные продукты из фруктов и ягод садовых, садовые ягоды, сахар, прочие продукты питания (мороженое, глазурь, орехи, ванилин, молоко сухое, какао-порошок).
(Соглашение)
- Поўная вобласць акрэдытацыі
-
Приложение №2, редакция 03 от 09.08.2024 (2.1389 Пр2ред03 от 09.08.2024.docx)
- Кароткая вобласць акрэдытацыі
-
ТР ТС 021/2011 О безопасности пищевой продукции: Сливки питьевые. Масло из коровьего молока. Молоко сухое. Мороженое. Продукты переработки молока. Продукты переработки молока сгущенные. Масло. Продукты переработки молока сухие. ТР ТС 033/2013 О безопасности молока и молочной продукции: Сливки питьевые. Масло из коровьего молока. Молоко сухое. Мороженое. Продукты питания: молоко и цельномолочная продукция, масло коровье, молоко сгущенное, консервированные продукты из фруктов и ягод садовых, садовые ягоды, сахар, прочие продукты питания (мороженое, глазурь, орехи, ванилин, молоко сухое, какао-порошок).